Öne Çıkan Yayın

Hyper Light Drifter

25 Ekim 2016 Salı

Blackwell Serisi(The Blackwell Legacy,Blackwell Unbound,Blackwell Convergence,Blackwell Deception,Blackwell Epiphany)




Merhaba,bugün inceleyeceğimiz oyun Blackwell serisi olacak seri diyorum çünkü oyun 5 senaryo üzerinden oynanıyor ilk bölümü legacy,2.bölümü unbound,3.bölümü convergence,4 deception ve son olarak epiphany den oluşuyor.
Oyunun seneryosu  yani ilk bölümü olan legacy Rosa Blackwell (esas kız) halasını yeni kaybetmiş ve ailesinden başka kimse kalmamış birisi olarak şehre dönüyor. Fakat kısa süre içinde Joey ismindeki hayalet ona görünür ve 2 nesildir ailesinin önemli bir görevi yerine getirmesine yardımcı olduğunu söyler; dünyaya sıkışıp kalmış hayaletleri ait olduğu yere gönderip, huzur bulmalarını sağlamak. Halasından sonra bu görevi Rosa'nın devralmasını isteyen Joey, durumu onu açıklar ve işe koyulurlar.
İlk seneryo üniversitede işlenmiş cinayeti çözüp ruhları özgür bırakma ile sona erer,anlayacağınız üzere oyun dedektiflik puzzle yönündende oldukça zengin.
Oyunun diğer seneryolarından hariç 2.seneryosunda Rosa olmayacak 1970 li yıllara geri döneceğiz rosa nın halası laurent blackwell ve tabiki joey olacak.
Blackwell serisi click point tarzını gayet iyi yansıtan ve atmosferi ile de gayet başarılı bir yapım özellikle dedektiflik oyunlarından haz alıyorsanız kesinlikle oynamalısınız Oyunu şu anda bundle olarak 31 TL den steam üzerinden satın alabilirsiniz.
http://store.steampowered.com/sub/13237/










0 yorum:

Yorum Gönder

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *