Öne Çıkan Yayın

Hyper Light Drifter

19 Kasım 2016 Cumartesi

Timberman



Timberman hem tek kişi hem multiplayer olarak arkadaşlarınız ile oynayabileceğiniz güzel bir ağaç kesme yetenek oyunu.
Oyunun amacı ağacı sağa sola yön tuşlarını kullanarak dallara takılmadan kütükleri kesmeye çalışıyoruz her bir balta vuruşumuz ya da karakterimize göre ışın kılıcı da olabilir bu :) 1 puan kazandırıyor.Oyunun multiplayer kısmıda oldukça keyifli 2-4-8 kişiye kadar oynayabiliyorsunuz eşleştiğiniz rakiplerle 3 tur ağaç kesme yarışması yapılıyor ve sonunda galip ilan ediliyor.Vakit geçirmek için birebir olan timberman bence hem fiyatı hem verdiği keyifle oldukça hoş bir oyun herkese tavsiye ederim.Oyun şu an steam de 2 TL den satılmakta biriktirdiğiniz oyun kartlarını satarak dahi bu oyunu alabilirsiniz unutmayın gerçekten keyifli bir oyun sizi bekliyor olacak ;).

http://store.steampowered.com/app/398710/?l=turkish









13 Kasım 2016 Pazar

Teslagrad



Bağımsız Norveçli yapımcı firma Rain Games tarafından 2013 yılında  geliştirilen Teslagrad iki boyutlu bulmaca platform oyunlarına yeni bir soluk katıyor,oyunda Limbo atmosferinden ufak esinlemeler de barındırmakta oyunun grafik ve müzükleride gerçekten hoş bir şekilde tasarlanmakla beraber sizi oyunu oynamaya itiyor açıkçası.
Oyunun hikayesine gelecek olursak oyun Elektropia adı verilen bir krallıkta geçiyor oyunun başında bu krallığın muhafızlarından gizlenerek gelen bir adam tarafından bir eve çocuk bırakılıyor ve aradan yıllar geçiyor ve bu evden muhafızlara yakalanmadan kaçıyorsunuz ve maceramız o anda başlamış oluyor,oyun gerek kullanacağımız articaftler gerek bulmacalarıyla gayet hoş bir platform oyunu 2d paltform oyunları tutkunlarının muhakkak denemesi gereken bir oyun görüşündeyim oyun şuanda steam de 18 TL den satılmakta kış indirimleri geldikten sonra herkesin satın alıp oyunu denemesini tavsiye ederim.Oyun ayrıca Türkçe dil desteği de içermektedir.

http://store.steampowered.com/app/249590/?l=turkish










TapTap Kidnapp







Bu sefer inceleyeceğimiz oyun diğer oyunların aksine mobil cihazlar için üretilmiş bir oyun Yerli yapımcılar tarafından geliştirilen Tap Tap Kidnapp 8 bitlik müzikleri ve düşük renk kartelasıyla özlediğimiz atmosferi tam olarak bize yaşatıyor. Oyunda amaç dünyaya insanlar terkettikten sonra yerleşen barışçıl canlılar olan tap tap leri uzaylı istilasından kurtarmak. Bunun için yapacağımız şey ouyunun adından da anlaşılacağı gibi ekranı sürekli "tap" lemek. Bir yandan tap tapleri kurataryım, bir yandan bombaları uzaklaştırayım, bir yandan power up ları toplayayalım derken aslında son derece basit bir altyapıya sahip bu oyuna hiç farketmeden inanılmaz bir şekilde bağlandığınızı hissediyorsunuz. Basit bir şekilde başlayan oyunda ekran bir anda kaosa dönüşüyor ve oyun oynarken yandan size seslenip birşeyler soran arkadaşlarınızın sesini kesinlikle duymuyorsunuz. Ayrıca oyun insanı hırslandırmak ve sinirlerini bozmakta "Flappy Bird" oyununu aratmıyor.


10 Kasım 2016 Perşembe

Street Hoop



90'lı yılların atari salonlarının hep bir köşesinde olan çok fazla oynayanı olmayan çünkü o zamanalar
basketboldan anlayan sayısıda az jeton müsrifliği olur diye uzak kaldığımız bir oyun olmuştur Street Hoop fakat zaman içerisinde oynayınca gerçekten zevkli olduğunu da öğrendiğimiz süper ötesi basketbol oyunudur.
Oyunda tabi ki USA en güçlü takım olmaktadır fakat onu yenebilecek enteresan bir ülke bulunmaktadır Tayvan dı sanırım bu ülkenin 3 lükleri full olduğu için 3 er 3 er sayı kaydettiğiniz de rüya takım Amerikayı rahat yenebilme şansınız oluyor.USA ile de tabi güzel sımaçlar alley-oop lar yapabiliyorsunuz seçim sizin oyunda ayrıca sayı attıkça dolan bir süper şut barıda bulunmakta son saniyelerde başabaş geçen maçlarda bu süper şutlar sizi kurtarabilir.
Oyunu canı çekenler için PC lerine yüklemek isteyenler linki aşağıda bulabilirler.

http://www.freeroms.com/roms/mame/street_hoop_street_slam_dunk_dream.htm






8 Kasım 2016 Salı

The Adventures of Lomax


Lomax 1996 yılında  hem PC hem de PS kullanıcıları için çıkmış olan güzel şirin bir 2D platform oyunudur.
Oyunun oynanışı kısmında karekterimizin düşmanlarının üzerine zıplayarak ya da kendisine bazı artifact ler kazandırarak örneğin kask, havaya atabileceğimiz basamak gibi sihirli malzemelerimiz ile birlikte onları yok edebiliyoruz.Bunun dışında oyunun bazı bölgelerinde sihirli portalları kullanarak bölümlerin gizli bölgelerinden articaft ya da altın toplayabiliyoruz.
Oyunu oynamak isteyen retro oyunseveler oyun linkini aşağıda bulabilirler.

http://www.bestoldgames.net/lomax




3 Kasım 2016 Perşembe

Stasis


Stasis, The Brotherhood firması tarafından 2015 yılında piyasaya sürülmüş science fiction horror point-click adventure türünde yani bilimkurgu korku temalı tıklayarak ilerlemeli bir adventure oyunudur oyunun grafikleri 1998 yapımı olan Sanitarium a da benzemektedir oyunun grafikleri 90 lı yılların sonunda meşhur olan isometrik perspektifle hazırlanmıştır en net örnek fallout 1-fallout 2 den de bilineceği üzere.

Gelelim oyunun hikayesine ve oynanışına ,hiç isometrik korku gerilim oyunu olmaz diye yola çıkanlara tokat niteliği taşımaktadır gerçekten oyunun gerek soundtrack ları gerek atmosferi bal gibide olmuş dedirtecek düzeyde olmuş oyunun senaryosu bence akıcı etrafta bulduğunuz articaft ları nasıl kullanacağınız her ne kadar çok zorda olmasa size kalmış tamamen mantığınızla çözebileceğiniz düzeyde tasarlanmış.

Oyun Groomlake adlı bir tıbbı araştırma uzay gemisinde geçmektedir oyuna kırık araştırma tüpünün içinden düşmüş bir şekilde başlıyoruz karakterimizin ismi John Maracheck .Bu başlangıçtan sonra olayları çözme çabamızla beraber kendimizi senaryo akışına bırakıyoruz.
Korku oyunu sevenlere kesinlikle öneririm vemutlka bu türü her ne kadar sevmeyenler de olsa oynamalarını tavsiye ederim.Oyun steam de şuan yeni biten cadılar bayramı kapmanyasından sonra 31 TL ye satılmaktadır.Satın almak isteyenler linki aşağıda bulabilirler ayrıca oyunu steam üzerinden alacaklar beta kısmına 123stasis123 yazarak oyunu türkçe oynama şansına da sahipler.

http://www.indieretronews.com/search/label/STASIS











2 Kasım 2016 Çarşamba

Mother Russia Bleeds


                                  
  Selamlar arkadaşlar bloğumuzun ilk incelemesi Mother Russia Bleeds,oyun ile ilgili ilk bilgi bir platform oyunu olmasıdır fakat MRB yi diğer platform oyunlarından ayıran en önemli özellik aşırı kanlı ve boss fight lerin oldukça zor olması oyunu hard zorluğunda bitirmek oldukça yetenek gerektirebilir (yani 3-4 saatte biter bu oyun demeyin) :).Oyun 8 bölümden oluşmakta ayrıca bir tutorial aşamasıda bulunmaktadır.Oyunumuzun ana ekran kısmında story mod dışında arena modu da bulunmakta günlük aparatif oyunu oynamak isteyen arkadaşlarımızın bu mod ile de keyif alacaklarını umuyorum. MRB nin bir güzel yanıda co-op olması bir arkadaşınızla beraberde birtakım serserileri ve rus komutanları veya polislerini pataklayıp azını yüzünü dağıtabilirsiniz.
  Size birazda oyunun hikayesinden bahsetmek istiyorum, oyunda bizi uyuşturucuya alıştıran bizi bu meletle tımar etmeye çalışan SSCB hükümeti ile savaşıyoruz peki biz kimiz biz bir garip sokak dövüşçüsü grubundan bir elamanız zaten olay ya biz ekmeğizdeyiz derken biranda kendimizi abuk bir mahsende bulmamız ile başlıyor bunun için tabiki tuorial bölümünü oynamanız gerekmektedir.Son olarak oyunun steamde şuanda 24 TL olması gerekiyor , satışa sunulmuştur eh ben 24 TL vermem bir platform oyununa derseniz oyunu biraz daha indirime girdikten sonra almanızı şiddetle tavsiye ederim. http://store.steampowered.com/app/361300/

                                 

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *